KEOS d.o.o. i HIT Auto - Potpisan prvi ugovor o saradnji sa ovlašćenim dilerom

Kompanija KEOS d.o.o. je potpisala prvi ugovor o saradnji sa ovlašćenim dilerom HIT Auto. U narednom periodu biće potpisani ugovori i sa ostalim partnerima u dilerskoj mreži

    foto: KEOS d.o.o.
    Podeli
Grupacija Emil Frey i kompanija KEOS d.o.o, generalni zastupnici za prodaju Renault i Dacia vozila na teritoriji Srbije, su u petak 24.marta 2023.god. potpisali prvi zvanični dilerski ugovor sa kompanijom Hit Auto, za prodaju i servisiranje Renault i Dacia vozila.

Ugovor su potpisali gospodin Eric Grasser, vlasnik i direktor kompanije Hit Auto i menadžment kompanije KEOS, gospodin Štefan Voroš i gospodin Milan Belin. Kompanija Hit Auto na tržištu Srbije posluje od 2001. godine, a nalazi se u Beogradu, na adresi Staro sajmište 29.

Potpisivanjem novog ugovora potvrđuje se uspešno poslovanje iz prethodnih godina i želja za nastavkom saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ovaj ugovor je prvi korak u daljim aktivnostima kompanije Keos, a prilikom potpisivanja ugovora sa Hit Autom, najavljeno je da će u narednom periodu biti potpisani ugovori i sa ostalim partnerima u dilerskoj mreži.

Komentari(0)

sortiraj