Redizajnirani Audi Q7 - Snažan u dizajnu, udobnosti i tehnologiji

Osvežen spoljni dizajn sa novim prednjim i zadnjim maskama ističe snažan karakter ovog SUV-a, koji pruža vrhunsku fleksibilnost i prostranost za do sedam putnika

    foto: AUDI
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Audi je još jednom unapredio svoj SUV porodični automobil jasnim dizajnom i još boljom tehnologijom. Osvežen spoljni dizajn sa novim prednjim i zadnjim maskama ističe snažan karakter ovog SUV-a, koji pruža vrhunsku fleksibilnost i prostranost za do sedam putnika. Od studije do uspešnog proizvodnog modela: Uspešno putovanje Audija Q7 započelo je 2003. godine kao koncept automobil pod nazivom Audi Pikes Peak quattro na Severnoameričkom međunarodnom sajmu automobila.

Za vožnju na svim putevima

Zamišljen kao vozilo pogodno za vožnju na svim putevima i umerenu terensku upotrebu, koji već 18 godina oduševljava kupce širom sveta – sa unapređenim modelom ostaje veran svojim vrlinama dizajna, tehnologije i funkcionalnosti. Prvi SUV brenda sa četiri prstena predstavljen je javnosti na Sajmu automobila u Frankfurtu 2005. godine (IAA). Novi "superlativ" u segmentu SUV-a, kako ga je Audi nazvao prilikom lansiranja, kombinuje dostojanstvo, sportski duh i svestranost. Od svog lansiranja, Audi Q7 se smatra vozilom koje kombinuje visok prestiž sa širokim spektrom primena.

Više od 550.000 kupaca se odlučilo za prvu generaciju Q7

Njegova veličina je impozantna, izgled kraljevski! Sa dužinom od preko pet metara, međuosovinskim rastojanjem od oko tri metara, mestom za do sedam osoba i prostorom za prtljag od 2.035 litara, prva generacija Q7 odmah je postao lider u SUV segmentu. Od 2008. do 2012. godine, Q7 V12 TDI zauzeo je prvo mesto - sa svojih 500 KS i 1.000 Nm obrtnog momenta, nadmašivao je sve konkurente u celom segmentu SUV-a. Od početka proizvodnje 2006. godine do završetka proizvodnje prve generacije 2015. godine, više od 550.000 kupaca se odlučilo za prvu generaciju Q7.

Snažan i elegantan dizajn

Nakon lansiranja druge generacije 2015. godine i prvog osvežavanja modela 2019. godine, Novi Q7 impresivno pokazuje svoj snažan i elegantan dizajn sa drugim sveobuhvatnim osvežavanjem modela 2023. godine. Izmenjeni odnos između kontura rešetke i farova, sada postavljenih više, stvara potpuno novu arhitekturu prednjeg dela vozila koja jasno ističe moćan izgled novog Q7. Audi je sistematski smanjio dekorativne elemente kako bi vozilu dao još jasniji izgled.

Novi farovi sa HD Matrix LED tehnologijom

Da bi se na prvi pogled razlikovala osnovna verzija i eksterijer S line, delovi prednjeg branika, obloge vrata i difuzora na osnovnom modelu dolaze u kontrastnim bojama koje ističu robusan terenski izgled. SQ7 TFSI, eksterijer paket S line ističe se snažno akcentovanim bočnim usisnicima vazduha na prednjem braniku, dajući vozilu sportskiji izgled. Novi farovi sa HD Matrix LED tehnologijom sa laserima kao dodatnim svetlom, kao i digitalna dnevna svetla pozicionirana na gornjoj horizontalnoj ivici, daju modelu Q7 još snažniji izraz. U kombinaciji sa digitalnim OLED zadnjim svetlima, koja su prvi put dostupna za Q7, premijum karakter modela postaje još jasniji.

Komentari(0)

sortiraj