LG K serija telefona donosi najbolje performanse kamere

LG Electronics je predstavio K seriju smart telefona za 2020. godinu - K61, K51S i K41S. Četvorostruke kamere nude unapređeno i još bolje multimedijalno iskustvo

    foto: LG
    Podeli




Uređaji sustižu sa poboljšanim kamerama, multimedijalnim funkcijama i sveukupno unapređenim performansama kako bi korisnici dobili prvoklasno iskustvo po pristupačnoj ceni. Tri nova modela predstavljaju najbolji izbor čak i na konkurentnom tržištu, jer nadograđuju već postojeće napredne funkcije koje je LG prvi put implementirao u svoje premijum telefone.

Svaki telefon u novoj seriji ima četvorostruku zadnju kameru sa glavnom kamerom visoke rezolucije, širokougaonim objektivom, senzorom za dubinu i makro objektiv, prvi tog tipa u K seriji. Model K61 je poslednja reč tehnike čiji glavni objektiv od 48MP nudi najveću rezoluciju, a kamera od 32MP kod modela K51C omogućava najveći broj piksela u odnosu na sve prethodne LG telefone. Nikada nije bilo lakše i zabavnije sačuvati magične trenutke uz idealnu kameru pogodnu za svaku priliku.

Model K61 nudi super oštar 6.5-inčni 19.5:9 FHD+ FullVision ekran, dok LG K51S ima nešto uži 6.5-inčni 20:9 HD+ FullVision ekran, oba sa neupadljivim izrezima za kameru. LG K41S poseduje 6.5-inčni 20:9 HD+ FullVision ekran. Sva tri modela K serije za 2020. godinu dizajnirani su sa kinematografski proporcionalnim ekranima i tanjim okvirima u odnosu na svoje prethodnike, za još bolji, očaravajući užitak gledanja.

Kada se na sve to doda snažna baterija od 4,000mAh, DTS:X 3D Surround sistem za realističan 7.1-kanalni zvučni ugođaj sa slušalicama i izdržljivost MIL-STD-810G standarda, jasno je zašto će novi modeli LG-jeve K serije biti primamljivi korisnicima koji žele da unaprede svoja iskustva sa drugim pametnim telefonima, a da u isto vreme ne potroše mnogo novca. LG-jeva K serija biće dostupna početkom proleća u Južnoj i Severnoj Americi, a potom i na glavnim tržištima Evrope i Azije.

-Ključne prednosti K serije LG smart telefona su napredne tehnologije i pristupačne cene - rekao je Čeng Ma, viši potpredsednik grupe za strategiju plasmana proizvoda u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. - Verujemo da će modeli serije K biti najbolji izbor u svojoj kategoriji pametnih telefona sa prednostima koje će korisnici umeti da cene.

Komentari(0)

sortiraj