Najspektakularniji doček i ove godine u Beogradu na vodi

Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Marko Louis glavne zvezde dočeka za pamćenje na Sava Promenadi

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Najspektakularniji doček Nove godine u Srbiji i ovog puta biće organizovan u Beogradu na vodi. U „najluđoj noći“ 31. decembra, sa Kule Beograd biće priređen senzacionalni svetlosno-muzički performans, uz impresivni vatromet sa najviše zgrade u regionu. Naša prestonica se prošlogodišnjim dočekom u Beogradu na vodi upisala na svetsku listu gradova sa najboljim novogodišnjim proslavama, a ovaj prestižni status potvrdiće još jednim veličanstvenim događajem koji će kulminirati u ponoć poslednje decembarske noći. Igra moćnih lasera i osmominutni vatromet, propraćen muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku, predstavljaće najlepšu scenografiju za ulazak u 2023. godinu, dok će odraz svetala na Savi upotpuniti prazničnu čaroliju.

Zorana Burlić

-Ovogodišnjim dočekom Nove godine Beograd na vodi još jednom potvrđuje status destinacije koja beogradskoj publici donosi nezaboravne praznične momente i najatraktivnije događaje, poput onih u najpoznatijim gradovima sveta. Nastup velikih domaćih muzičkih zvezda i jedinstveni svetlosni performans na Kuli Beograd garantuju novogodišnji spektakl kakav se može doživeti u metropolama kao što su Njujork, Dubai, Sidnej ili Bangkok - istakla je Zorana Burlić, direktorka kompanije Belgrade Waterfront.

Ulaz besplatan

Posetioci će u 2023. godinu uploviti uz muziku najpopularnijih domaćih izvođača - Željka Joksimovića, Jelene Tomašević i Marka Louisa. Najbolja zabava u gradu počinje 31. decembra u 20.30 časova na platou pored Starog savskog mosta, na Sava Promenadi, a ulaz je besplatan. Nekoliko desetina hiljada posetilaca prošle godine dočekalo je ponoć baš na Sava Promenadi, u blizini Kule Beograd, a regionalni i svetski mediji istakli su da je impozantni vatromet sa Kule Beograd, dostojan onog sa Burdž Kalife, najviše zgrade na svetu, ostavio bez daha sve koji su ga uživo posmatrali sa Sava Promenade, Novog Beograda, sa beogradskih mostova i iz drugih delova grada. Zakoračite u Novu godinu u velikom stilu, pod svetlima Kule Beograd, novog simbola našeg glavnog grada, i budite deo jednog od najekskluzivnijih dočeka na svetu!

Komentari(0)

sortiraj