Delta Motors - Dan korišćenih vozila

U subotu 25. maja, u Delta Motorsu BMW i MINI salonu automobila, održaće se Dan korišćenih vozila, i to u periodu od 10 do 14 časova

    foto: BMW, Dragan Stanimirović
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
-Pozivamo sve zainteresovane da u subotu, 25. maja, u periodu od 10 do 14 časova, posetite Delta Motors BMW i MINI salon u Beogradu i upoznaju se sa ponudom BMW Premium Selection korišćenih vozila koja obuhvata malo korišćena službena BMW, MINI i HONDA vozila, sertifikovana korišćena BMW i MINI vozila, sertifikovana mlada korišćena vozila ostalih brendova - kažu u Delta Motorsu.

Svi koji tog dana započnu proces zamene vozila “staro za novo” ili kupe korišćeno vozilo očekuju dodatne posebne pogodnosti koje važe do 3. juna.

Za kupovinu korišćenih vozila - jedna godina garancije, prvi redovan servis, mogućnost kupovine putem lizinga ili BMW Select finansiranja

Za zamenu “staro za novo” - vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu novog vozila, besplatna procena vozila, mogućnost kupovine putem lizinga ili BMW Select finansiranja.

Kako navode u Delta Motorsu, na licu mesta mogu se dobiti sve informacije o izloženim modelima, načinima finansiranja, a odmah se može i testirati željeni automobil. Posebne pogodnosti očekuju i klijente koji započnu proces kupovine novog BMW Serije 3 putem programa “Zameni za BMW” - rata 399 evra putem BMW Select Finansiranja, tri godine garancije (ili 200.000 pređenih kilometara), tri godine redovnog servisa (ili 60.000 pređenih kilometara).

Podsećamo da Delta Motors vrši otkup vozila bez obzira na marku, ukoliko je vozilo kupljeno u Srbiji i nije prešlo više od 150.000 kilometara. Za porodice sa decom na raspolaganju su animator i poseban kutak za decu, tako da roditelji bezbrižno mogu uživati u razgledanju vozila ili u test vožnji.

Komentari(0)

sortiraj