Adriatic Auto na BG Car Show-u - Maximalno najbolja cena i oprema u segmentu za Nissan vozila

Kompanija Adriatic Auto d.o.o. generalni uvoznik i zastupnik marke Nissan za teritoriju Srbije je i ove godine uzela učešće na automobilskoj manifestaciji BG Car Show

    foto: MAKINA.RS
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Na Beogradskom sajmu posetioci imaju prilike da vide i dobiju sve neophodne informacije o specijalnoj ponudi MAX PLUS 5G za modele Nissan JUKE, QASHQAI i X-TRAIL. Ono što predstavlja glavni sinonim prodajne akcije Nissan vozila je ”Maximalno najbolja cena i oprema u segmentu”!

Pet (3+2) godina garancije

Bogato opremljena vozila po modelima kao i jedinstve tehnologije e-Power i e-4orce prepoznate su od strane potencijalnih kupaca, a sada je sve pokriveno sa 5 (3+2) godina garancije.

U kompaniji Adriatic Auto d.o.o. kažu da bi ovom prilikom izdvojili tri verzije na modelima iz game Nissan:

-Qashqai sa benzinskim agregatom 1.3 i 158 KS, uparen sa CVT menjačem, N-Connecta SUN TFT izdvaja se po specijalnoj ceni od 28.390 evra sa pdv-om. Viši paket opreme sa automatskim/CVT X-Tronic menjačem, AVM sistemo kamera + prednji i zadnji senzori, 18” alu felne, panoramskim krovom i još dosta toga…

-X-TRAIL e-4orce TEKNA CL prodaje se po specijalnoj ceni od 46.990 evra sa pdv-om. Visoki paket opreme sa automatskim X-TRONIC menjačem, pogonom na četiri točka uz jedinstvenu Nissan tehnologiju e-Power, gde benzinski agregat 1,5 proizvodi struju i istu skladišti u bateriju koja se isporučije preko elektormora na pogonske točkove vozila, daje potpuni utisak svih perfomansi da vozite potpuno električni automobil, a koji ne morate da stanete da bi ga punili. Nivo opreme Tekna koji sadrži kožna sedišta sa grejačima napred i nazad, grejanje prednjeg vetrobranskog stakla i upravljača, HUD ekrana prikazanog na staklu i jednistvenog Propilot sistema vožnje, kao i sistemskom trozonskom klimom, ekranima od 10.1 i 12.3 inča i pregršt dodatnih elemenata svrstava paket oprema Tekna u Premiunm segment ponude kako samog vozila tako i opreme.

-JUKE 1,0 DCT N-Conncta NC se nudi po specijalnoj ceni od 22.990 evra sa pdv-om, B-Cross model sa atraktivnom linijom sportskim dizajnom i visokim paketom opreme u segment.

Nissan Ariya

Premijerno je dostupno posetiocima da uživo vide perjanicu EV modela Nissan ARIYA. Na Beograsskom sajmu Nissan je predstavio i električni model coupe-crossover Nissan Ariya, kojim ovaj proizvođač automobila najavljuje budućnost svojih električnih vozila. Verziju ARIYA koja je izložena na Beogradskom sajmu predstavljena je sa novom baterijom kapicetata 87kWh i sa dometom do 525 kilometara. Zahvaljujući odličnom dometu, Ariya je savršen partner za svakodnevnu vožnju i duža putovanja. Reč je o prvom serijskom modelu koji otkriva novi električni identitet marke Nissan i koji nas uvodi u novu eru automobilske industrije u kojoj će elektrifikacija, optimizirana arhitektura platforme i napredna inteligencija biti standard.

Elegantan dizajn modela Ariya spaja Nissanovu stručnost u proizvodnji električnih vozila sa najnovijim povezanim tehnologijama, čime otvara novo poglavlje u Nissanovoj priči o električnim vozilima. Ariya nudi snažna ubrzanja i uglađen i tihi rad. Salonski uređena unutrašnjost stvara prijatan osećaj za vozača i putnike.

Za sve dodatne detalje možete saznati na sledećem linku https://www.nissan.rs/max-plus-ponuda.html ili da posetite vama najbližeg distributera marke Nissan.

Komentari(0)

sortiraj