Aleksandra Đokić - Srce kaže Kamiq

Aleksandra Đokić, direktor marketinga Auto Čačak, kaže za makina.rs, da su odlični rezultati u ovoj godini posledica timskog rada i maksimalne posvećnosti zaposlenih u ovoj kompaniji

    foto: Privatna arhiva
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Kompanija Auto Čačak svake godine ostvaruje zavidne rezultate. U čemu je tajna uspeha?

-Nije reč ni o kakvoj tajni. Zaposleni u kompaniji Auto Čačak nisu samo kolege, već i prijatelji. Mi funkcionišemo kao jedna velika porodica. Pored toga, trudimo se da radimo najbolje što znamo i pružamo svoj maksimum, a rezultati su posledica timskog rada.

Bliži se kraj godine. Da li možete ukratko da nam sumirate 2019. godinu?

-Za brend ŠKODA je 2019. godina bila izuzetno uspešna. Iako još nemamo tačne brojeve, mogu da kažem da će i ovo biti još jedna rekordna godina kada je broj prodatih automobila u pitanju. Takođe bih se pohvalila i odličnim rezultatima u segmentu zadovoljstva klijenata, kako u prodaji, tako i u segmentu pružanja usluga u servisima širom zemlje. Godina iza nas je bila puna premijernih predstavljanja novih modela i redizajniranih verzija već poznatih modela. Za nas je svakako bilo najznačajnije predstavljanje potpuno novih modela koji su obogatili ponudu brenda ŠKODA, a tu mislim na predstavljanje modela Scala i Kamiq. Takođe, najluksuzniji model brenda ŠKODA, Superb, je modernizovan i oplemenjen novim detaljima. Takođe, kraj godine je obeležio i početak saradnje sa Ninom Radulović, koja je postala ŠKODA brend ambasador.

Da li ste zadovoljni prodajom Škoda vozila u ovoj godini i koji je model bio najprodavaniji?

-Svaka godina predstavlja novi izazov, a mi se uvek trudimo da se popenjemo za još jednu lestvicu. Naš cilj je, pre svega, da klijentima pokažemo da ono što nudimo ima odličan odnos cene i kvaliteta, da smo im uvek na usluzi i to nas dovodi do odličnih rezultata. Baš kao i svuda u svetu, i kod nas je najprodavaniji model bio Octavia. Za narednu godinu imamo još veća očekivanja, jer na tržište stiže potpuno nova Octavia.

Šta možemo očekivati i šta će nam Auto Čačak i Škoda ponuditi od naredne godine?

-Kao što sam i pomenula, sledeću godinu će obeležiti dolazak modela Octavia. Sajam automobila je svakako mesto gde ćemo najaviti sve novitete. Ne bih previše da otkrivam, ali nova Octavia će sigurno imati centralnu poziciju na ŠKODA štandu.

Nova Škodina zvezda je model Kamiq. Kakva su očekivanja?

-Ponuda brenda ŠKODA, kada je SUV segment u pitanju, je sada upotpunjena dolaskom gradskog SUV-a. Kamiq je stigao u salone još početkom novembra, tako da mogu da pričam o reakcijama na ovaj model. Ako bih u nekoliko reči prenela utiske klijenata, rekla bih sledeće: fantastičan, moderan, povoljan, urban, prostran...

Koji automobil je osvojio vaše srce i zašto je Vaš izbor "pao" baš na taj model?

-Ovo je najteže pitanje. Mogla bih da kažem da sam vrlo zaljubljive prirode, jer se ponovo zaljubim kad god se pojavi novi model. Ako bih govorila sa aspekta razuma i praktičnosti, onda bih se odlučila za Kamiq. Sviđa mi se dizajn (a na šta drugo bi žena prvo obratila pažnju), prostran je, a opet i kompaktan tako da je lako snaći se u gradskoj gužvi. Viša pozicija sedenja pruža bolju preglednost, tako da je i to jedna od prednosti koje mi se dopadaju. Ekonomičan je, pun praktičnih Simply Clever rešenja, i sad mi se nekako čini da ipak govorim „iz srca“. Sve u svemu, kad se osvrnem rekla bih da gorepomenuto važi za svaki ŠKODA automobil. Na kraju bih iskoristila priliku da svima čestitam Novu godinu i predstojeće praznike!

Dragan Stanimirović

Komentari(0)

sortiraj