Nova Lancia Ypsilon kreće na italijansku turneju

Nakon zvaničnog otkrivanja, nova Lancia Ypsilon kreće na italijansku turneju koja počinje iz Milana i pokriva 20 regiona, 60 gradova, sa ukupno pređenih 12.000 kilometara

    foto: Stellantis
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Nova Lancia Ypsilon je najbolja u klasi u B-hečbek premijum segmentu, zahvaljujući najsveobuhvatnijim specifikacijama u svojoj kategoriji - veliki ekran od 10,25 inča, najbolji standardni sistem pomoći pri parkiranju, najbolji sistem spoljašnjeg osvetljenja u smislu tehnologije i opsega, do 403 km u VLTP kombinovanom ciklusu. To je ujedno i jedini model u segmentu koji je standardno opremljen autonomnom vožnjom nivoa 2 i može da pređe 100 kilometara uz punjenje za manje od 10 minuta.

Ekskluzivna vrhunska verzija Nova Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina sada može da se naruči u Italiji uz finansijsku ponudu Stellantis Financial Services Italia od 200 evra mesečno, uključujući rešenje za kućno punjenje Easi Vallbok i tri godine garancije. Akontacija od 9.800 + 35 rata po 200 evra. Posle Italije, Lancia će ući u Evropu, sa novim Ypsilonom koji je spreman da bude predstavljen u Belgiji i Holandiji na proleće, a zatim slede Francuska i Španija.

Luca Napolitano

-Nakon zvaničnog otkrivanja u salonu Cassina u Milanu, počinje turneja nove LANCIA IPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA – 1 iz 1906. godine, u kojoj će prvi automobil potpuno nove ere biti predstavljen prvih 100 italijanskih dilera koji su spremni sa novim korporativnim identitetom. Još jednom, Milano je polazna tačka za ovo jednomesečno putovanje, tokom kojeg će Nova Lancia Ypsilon preći 12.000 kilometara, 60 gradova u 20 regiona. Putujuća revija za predstavljanje prvog 100% električnog vozila u vrhu ponude u B hečbek premium segmentu, svim potencijalnim kupcima. 2. februara otvorili smo prednarudžbe za prvih 1906 jedinica i prikupili preko 4.000 iskaza interesovanja, koji se sada mogu pretvoriti u porudžbine - izjavio je Luca Napolitano, izvršni direktor brenda Lancia.

Četiri stuba brenda

Nova Lancia se ponovo pokreće iz Italije, sa novim Ypsilonom i mrežom dilera koji su spremni sa novim Lancia korporativnim identitetom, da odražavaju četiri stuba na kojima se temelji strateški plan brenda: kvalitet, elektrifikacija, održivost i inovativni model prodaje. Novi saloni su sada postali pravi butici, gde je sve spremno da ugosti kupce i ponudi im iskustvo sačinjeno od lepote, dizajna i italijanske esencije, baš kao u elegantnom italijanskom domu. Ovi novi namenski Lancia prostori će omogućiti uživanje u novom, sve ekskluzivnijem iskustvu kupovine, takođe zahvaljujući obnovi prodajnog osoblja, koje čine posvećeni i sertifikovani prodavci Lancia za vrhunsko i impresivno iskustvo kupovine.

Nova turneja LANCIA IPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA – 1 iz 1906. omogućava svakome ko se nada da će biti jedan od prvih kupaca modela iz 1906. da se divi prvom 100% električnom automobilu marke, a zatim ga kupi. Posle Italije, Lancia će se vratiti u Evropu, sa prolećnim predstavljanjem novog Ipsilona u Belgiji i Holandiji, a zatim u Francuskoj i Španiji.

Nova Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina

Nova Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina predstavlja vrhunski izraz dizajna, udobnosti i dobrobiti u vozilu. Automobil učvršćuje vezu između dva izuzetna brenda u svojim sektorima - automobilskoj industriji i dizajnu enterijera. Saradnja sa Cassinom ogleda se u pažnji prema stilskim detaljima i izboru materijala i boja. Simbol ove saradnje je multifunkcionalni tavolino koji nosi Cassina potpis, novi element dizajna i prvi „tavolino“ koji se vidi u automobilu, da se osećate kao kod kuće gde god da ste.

Model je najbolji u klasi u premium hečbek B segmentu zahvaljujući najsveobuhvatnijim specifikacijama u svojoj kategoriji: veliki ekran od 10,25 inča, najbolji standardni sistem pomoći pri parkiranju i najveći sistem spoljašnjeg osvetljenja u smislu tehnologije i obim. To je takođe jedini model u segmentu koji je standardno opremljen autonomnom vožnjom nivoa 2. NOVA LANCIA IPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA je prvi Stellantis proizvodni automobil sa S.A.L.A. infotainment sistem, ima domet do 403* km u VLTP kombinovanom ciklusu – najbolji u klasi u premijum hečbek B segmentu – i može da pređe 100 km uz punjenje za manje od 10 minuta.

Pokreće ga 100 odsto električni motor! Model nudi domet do 403 km u VLTP kombinovanom ciklusu, uz brzo punjenje za povećanje nivoa baterije automobila sa 20 na 80% za samo 24 minuta, ili dovoljno za 100 km u 10 minuta. Nova Lancia Ipsilon podržava Free2move Charge, kompletan i integrisan ekosistem od 360° koji ima za cilj da obezbedi neprekidno punjenje automobila i upravljanje energijom, kako bi ispunio sve zahteve kupaca kod kuće ili na putu.

Nova Lancia Ypsilon je prvi proizvodni automobil koji primenjuje Lancia Pu+Ra Design (ime kombinacija „čistog“ i „radikalnog“), jedinstvenog Lancia dizajnerskog jezika koji je predodređen da traje tokom vremena. Naglašavajući kombinaciju tradicije i inovacije, model uvodi brend u novu eru koristeći rečnik netipičan za automobilsku industriju: zapremine se stvaraju superponiranjem uzastopnih slojeva, dodavanjem i ukrštanjem osnovnih i ikoničnih oblika. Karoserija karakteriše meke, elegantne, čiste i senzualne oblike.

Komentari(0)

sortiraj