Renault Symbioz - Kompaktni porodični SUV nastavlja ofanzivu na C-segment

Renault je otkrio ime svog novog kompaktnog porodičnog SUV-a u C-segmentu - Symbioz. Ovaj novi četvorotočkaš biće predstavljen u proleće 2024. godine

    foto: RENAULT
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Naziv Symbioz, odražava novi dizajnerski izraz brenda, dok sam model kombinuje zadovoljstvo u vožnji koje pružaju prostrana unutrašnjost i efikasnost potrošnje goriva potpuno hibridnog motora E-Tech 145. Symbioz, najnoviji model kojim brend nastavlja da osvaja C-segmenta, je novo pojačanje u komplementarnoj ponudi vozila, osmišljenoj da ispuni potrebe svih kupaca. Renault Symbioz će biti predstavljen u proleće 2024. godine.

Živeti zajedno

Symbioz podseća na francusku reč „symbiose“ koja je nastala od grčke reči „symbiosis“, što znači „živeti zajedno“, što je vrednost duboko utkana u DNK kompanije Renault, čiji je slogan „Vozila za život“. To je reč koja ima sličan oblik u mnogim jezicima: „symbiosis“ na engleskom jeziku, „simbiose“ na španskom, i „simbiosi“ na italijanskom, što ime Symbioz čini lako razumljivim širokoj publici.

Sylvia Dos Santos

-Za ovaj novi kompaktni poorodični automobili želeli smo ime koje ima društveni značaj, koje izražava blisku povezanost porodice sa njihovim automobilom. Ime Symbioz savršeno predstavlja suživot sa vozilom, mesto gde putnici postaju jedno sa svojim automobilom i životnom okolinom - kaže Sylvia Dos Santos, šefica strategije imenovanja u marketinškom odseku kompanije Renault.

Renault Symbioz dugačak samo 4,41 metara

Symbioz ima potpuno novi dizajn. Ovaj novi SUV predstavlja najkompaktniji hibrid u ponudi u C-segmentu kompanije Renault, a dugačak je samo 4,41 metara. Enterijer je dizajniran tako da zadovolji potrebe cele porodice, sa izdašnim prostorom i obiljem prostora za smeštaj stvari. On nudi ono najbolje od tehnologije kompanije Renault, uključujući i:

-Solarbay stakleni panoramski krov nove generacije, zasnovan na PDLC tehnologiji koji se zatamnjuje bez zastora

-Potpuno hibridni E-Tech motor od 145 KS u vozilu smanjene težine (manje od 1.500 kg) za više zadovoljstva u vožnji i manju potrošnju goriva.

Renault povezan sa svojim kupcima

Renault je povezan sa svojim kupcima i želi da zadovolji njihove potrebe, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim korisnicima. U tu svrhu, brend je predstavio niz komplementarnih električnih i hibridnih vozila u evropskom C-segmentu:

električni E-Tech:

-Megane, visokotehnološki kompaktni model - 4,20 metara

-Scenic, novi porodični električni model koji postavlja standarde - 4,47 metara

potpuno hiobridni E-Tech:

-Symbioz, kompaktni porodični SUV - 4,41 metara

-Austral, premijum visokotehnološki SUV - 4,51 metara

-Megane Conquest, kupe-SUV dinamičnog dizajna - 4,56 metara

Komentari(0)

sortiraj