Vrhunske performanse - Hyundai i30 N Option

Nova N opcija biće lansirana u bliskoj budućnosti, pružajući veliki broj mogućnosti ljubiteljima sportske vožnje

    foto: Hyundai
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Predstavljajući viziju mogućih N dodataka, i30 N Option daje prvi uvid u to kako će se ponuda kompanije u domenu visokih performansi razviti. Sa novom N opcijom koja će biti pokrenuta u bliskoj budućnosti, kompanija namerava da obezbedi veliki broj karakteristika kupcima koji žele da svoj automobil učine jedinstvenim.

Thomas Schemera, Hyundai Motor Group

-Sa našim N portfoliom zapretićemo konkurenciji sjajnim performansama i emocijama koje budi ovaj model. Razvoj naših N vozila je zasnovan na automobilskom sportu, a vrhunac našeg razvoja je N linija - kaže Thomas Schemera, izvršni potpredsednik visokih performansi vozila i sektora motorsporta u Hyundai Motor Groupi i dodaje: - Novi modeli N Line N Option oslikavaju naše razumevanje prilagođavanja i naše napore da učinimo N modele dostupnim široj populaciji.

Karbonska hauba sa integrisanim otvorima za vazduh

I30 N Option će biti ponuđena u ukupno 25 različitih visokokvalitetnih mogućnosti spoljašnje i unutrašnje individualizacije. Spoljašnji delovi uključuju, na primer, zadnje krilo sa N znakom, karbonsku haubu sa integrisanim otvorima za vazduh, uzbudljivom četvorougaonom N rešetkom uokvirenom crvenom linijom.

Još jedan vrhunski detalj u stilu i performansama su točkovi sa livenim 20-inčnim felnama od lake legure, sa niskoprofilnim pneumaticima visokih performansi. I30 N 'N Option boja eksterijera je jedinstvena, mat boja, specijalno kreirana za ovaj automobil.

Sportska sedišta, pedale i ručice menjača

Unutrašnjost takođe obiluje crnim karbonskim detaljina koji se pojavljuju duž cele instrument table, kao i oko otvora za vazduh, ručice na vratima i na dnu volana koji je presvučen visokokvalitetnom Alcantarom.

Dodatno, gornji deo instrument table, sportska sedišta izrađena od lagane legure, visoke izdržljivosti sa karakterističnom crvenom uzdužnom linijom su takođe dostupna i u opciji Alcantara. Vrhunski izgled je dodatno upotpunjen sportskim pedalama, dinamičkim izgledom ručice menjača, kao i sa još nekoliko opcija prilagođavanja unutrašnjosti.

Komentari(0)

sortiraj