OMV Srbija uveo još jednu novinu

Brzo OPT plaćanje bankarskom ili poslovnom Routex karticom, na samom točionom mestu

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Bez ulaska u objekat benzinske stanice, posle samouslužnog točenja goriva, kupac plaća karticom na točionom mestu, bezbedno i brzo. OPT - sistem samouslužnog točenja i brzog plaćanja, instaliran je, za sada, na dve OMV pumpe, i to u ulici Jurija Gagarina u Beogradu i Novi Sad 2 u Bulevaru vojvode Stepe.

Sistem plaćanja OPT (Outdoor Payment Terminals) ili plaćanje karticom na samom točionom mestu, još jedna je novina na tržištu koju OMV uvodi na svoje benzinske stanice, kako bi vozačima obezbedio još efikasnije, brže i bezbedno plaćanje. Plaćanje je omogućeno bankarskim platnim karticama, kontaktno i beskontaktno, ali i poslovnim korisnicima, odnosno Routex card klijentima.

Ovaj sistem funkcioniše vrlo jednostavno, idealan je način za plaćanje ukoliko ste u žurbi i želite brzo da obavite kupovinu: na točionom mestu gde ste natočili gorivo, nalazi se i aparat za OPT plaćanje na kome završavate svoju transakciju. Čitav proces teče bez zadržavanja jer se na benzinskim stanicama sa OPT načinom plaćanja praktično formira „fast line“ – “traka” za vozače koji na ovaj način žele da plate gorivo kako bi što pre nastavili svoju vožnju, po sistemu „Natoči, plati i kreni“.

Komentari(0)

sortiraj